Kommende aktiviteter

Lørdag 2 desember 2023 klokka 19.00, innviterer vi til julemøte i Stølslægå 11 på Lye. Det blir varm mat, kaldere dessert og mye god drikke, inklusiv whiskysmaking.
Vi gleder oss veldig til å treffe dere igjen, og har også lyst til å fortelle litt fra den fantastiske Skottlandsturen vi hadde i sommer.

For medlemmene blir der julemøte den 3 des 22 hos Terje og Anita.

Her har der skjedd mye siden sist vi oppdaterte, beklager det. Vi arrangerte årsmøte for Norsk whiskyforbund på Nærbø den 21/10-22 Det ble et veldig kjekt arrangement med både årsmøteting, underholdning og selvfølgelig god drikke.

– 29 september arrangerer Tønsberg whiskyklubb messe.
– 19 oktober er årsmøte i whiskyforbundet, her anbefaler jeg at dere kommer, meld fra til meg.
– 20 oktober er den store messa til Jærens Ærverdige Forening for Uisge Beatha’s fremme på Jærmuseet. Flott messe som alle whiskyinteresserte bør få med seg.

Her vil vi prøve å holde dere oppdatert på diverse messer/smakinger/turer som kan være av interesse. For tiden kan nevnes: (medlemmer må se på nyheter på medlemssidene for å finne interne arrangement).

Whiskymesse Hjørring

Lørdag den 1 september arrangereres der whiskymesse i Hjørring, Danmark. Vi er som vanlig en gjeng som reiser nedover og bor på Hjørring Camping. Dere har sikkert hørt om denne turen de fleste av dere så dere vet at vi anbefaler dere å reise. I fjor hadde vi en egen vin og whiskysmaking på fredagen. Hvis der er ønske om det kan vi arrangere noe liknende i år og, vi har også fått tilbud om å ha en smaking i Ålborg hos en vinhandler som heter Skjold Burne Ålborg. Vi tar dette opp på møtet hos Berit og Bjørn for å lufte stemningen.

Whiskykveld hos Berit og Bjørn

Fredag den 22 juni arrangerer Berit og Bjørn smaking for oss. De har lovet å stelle i stand med den skotske nasjonalretten (tror jeg det er :))  Vi gleder oss. På grunn av mat vil vi ha påmelding.
Vi starter kl. 19:00 i Tullipanveien 25 på Sandnes.

8/12-2017 Vi vil arrangere en whiskysmaking/julebord på Gjesdal Gjestgiveri (Ålgård Hotell) under forutsetning av minimum 20 påmeldte. Dette blir en smaking med julemiddag og god passende whisky. Vi vil starte kl. 1930 og holde utover kvelden. Etter smakingen vil der bli bongsalg av klubbwhiskyer og mulighet for å kjøpe øl og vin på hotellet. Også denne gang tilbyr hotellet oss kraftig subsidierte priser på overnatting. Dette blir et lukket selskap, så påmelding må skje enten ved å ta kontakt via kontaktskjemaet her eller kontakte Rolf direkte.

2/9-2017 Whiskymesse i Hjørring, her reiser mange fra klubben vår ned, og vi har fått egen smaking dagen før. Her kan det være mulig for “ikke medlemmer” og å være med. Ta kontakt for å finne ut om der er ledige plasser igjen.

4/3-2017 Er der stor whiskymesse i Danmark. Whisky.dk er arrangør.

4-5/2-2017 Whisky & beer festival i Bergen.

19/11-2016 Vi prøver oss på samling nr. 2, denne gangen hos Bjørn Bekkeheien. Hold av helga hvis mulig så kommer der skikkelig innbydelse så snart vi er helt bestemte på dag. Vi skal også denne gangen smake på noe spesielt, så bare gled dere 🙂 Vi starter kl 19:30

22/10-2016 – Whiskymesse på Nærbø

21/10-2016 – Årsmøte i Norsk whiskyforbund på Bryne Hotell.

1/10-2016  –  Tunsberg Whiskyfestival Her reiser sannsynligvis hele styret, dvs. Eivind, Wenche, Inger og Rolf. Andre er også velkomne til å være med. Vi kommer mest sannsynlig til å ha en “Masteclass” der borte i regi av enten JKW eller NW….det er jeg litt usikker på.
– Denne messa er nå avholdt, og ble meget vellykket. Standen vi hadde for Whiskyforbundet ble veldig flott og Masterclassen med Whisky og mat sørget Eivind & co for at ble en suksess.

17/9-2016 – Whiskymesse i Hjørring (Danmark). Kontakt Rolf for mer info.
Dette er et arrangement vi har vært på 4 ganger før og det har vært noen kjekke turer. I år er det foreløpig påmeldt 8 stk. til dette arrangementet men der er plass til flere. Vi ligger på Hjørring Camping, noen i bobiler og noen leier hytter…anbefales 🙂
– Messa er over for denne gang, veldig bra! Vi har bestilt egen smaking for JKW dagen før messa neste år så da håper vi på enda bedre oppslutning fra klubben (vi som var der i år kommer garantert tilbake).